Bruk en av våre lokale guider

Hembre har flere lokale og eksterne guider som kjenner Hembre og Stjørdalselva meget godt. Laksefiske og ikke minst kunsten å svinge fluestanga er godt innarbeid. Christer er den som oftest er med på valdvisningen når du kommer hit til oss. Denne runden er ”på huset”. Ønsker du videre guiding mens du fisker her, eller om du vil bli bedre kjent på  SJFF  sine vald kan vi arrangere dette. Enten via oss på Hembre eller du tar direkte kontakt med en av våre guider. Om du ellers har spørsmål rundt fluevalg, snører osv kan du også ta direkte kontakt med Christer. Er du helt ny på valdet hos oss, eller i Stjørdalselva anbefaler vi virkelig at du koster på deg noen timer. Det vil garantert øke sjansen og ikke minst opplevelsen av fiskeuka her hos oss.

Kurs for nybegynnere og viderekomne kan også arrangeres på forespørsel


Christer Kristoffersen

Christer er som regel den som er med på ankomstrunden hos oss. Han har skrevet valdbeskrivelsen og er nok den som best kjenner Hembre og Stjørdalselva i sin helhet. 

Vokst opp ved elvebredden og fisket siden han var 10 år. Genuint interessert og engasjerende person. Jobber som lærer, så sommeren vies noen timer i elva. :-) Junifiske etter stor nygått laks er favoritten, men lenger utpå sommeren fisker han gjerne etter ørret med tørrfluer. Christer er også engasjert i Loop.

Mail: rosenborg96@hotmail.com
Tlf: +47 93 61 81 53


Helge Dalen

Helge er fra  Osmarka på Nordmøre og ble tidlig i barndommen introdusert for laksefiske. Eira og Gussiåselva er hans lokale elver og her får han utfoldet sin interesse for det allsidige og varierte fluefisket siden det er veldig forskjellige elver.

Alt fra tunge synkeliner og tohåndsstenger til flyteliner, enhåndsstenger og tørrfluefiske blir brukt årlig på jakten etter laks og sjøørret. Han jobber som freelance skribent i den Norske jakt og fiskepressen og denne jobben gjør at han får fisket mye hvert år, både over hele Norge og på andre spennende steder i verden når det ikke er sesong i Norge. Det har blitt flere turer i både nord og sør Amerika, Storbrittannia og Karibien. Helge er en del av Guideline`s Powerteam og Eira-Flyfishing. Stjørdalselva har blitt en av Helges favoritter de siste årene, og hans kameratskap med resten av guidene har gjort han godt kjent på Hembre. Han kan leies inn som både guide på valdet og for å holde kastekurs.

Mail: helgedahlen@hotmail.com
Tlf: +47 45 60 55 97


Mathias "Hajas" Andersson

Hajas har fisket i Stjørdalselven og Hembre Gård siden 1992. Fisker gjerne 2 hånds med tunge synkeliner om det behøves. Har også fisket de fleste Trøndelagselvene, samt mange av lakseelvene i nordre Sverige. Binder mye fluer, kjenner Hembre valdet meget godt og er nok en av de som gjør seg godt bemerket på laksebørsen under uke 26 hvert år. Bor i Järpen og er ellers en del av Loop Ambassadør team.

Mail: hajen8@hotmail.com
Tlf: +46 70 - 2982390


Steffen Granbo

Steffen har drevet med laksefiske siden han var en liten gutt. Han begynte å kaste med fluestang som 3 åring, og tok sin første laks på fluestang da han var 7 år. Allerede før han var 15 år, så hadde han fanget mange lakser der den aller største så langt er 16,6 kg, så det var aldri noen tvil om hva denne gutten vil drive med. Steffen begynte også tidlig å holde fluekastekurs, guiding og som instruktør i Granbo Flyfishing. Han har vært med som foredragsholder og demokaster på mange fluefiskemesser både i Norge og utenlands. Han elsker alt innen fluefiske etter laks, og er like ivrig på fluebinding og fluekasting, samt å lage filmer fra sine fisketurer. Og det er Trøndelags-elvene som ligger hans hjerte nærmest, men en ørliten forkjærlighet for Stjørdalselva, Gaula og et par «hemmelig» smålakselver i Trøndelag. Etter et par sesonger nå i Stjørdalselva og på Hembre er Steffen etter hvert blitt godt kjent med hølene på Hembre og kan tipse og instruere som en godt erfaren mann. Steffen er som Christer og Helge i Guidelines powerteam.

Mail:

Tlf: +47 95 49 76 15