Bruk en av våre lokale guider

Hembre har flere lokale og eksterne guider som kjenner Hembre og Stjørdalselva meget godt. Laksefiske og ikke minst kunsten å svinge fluestanga er godt innarbeid. Hajas er den som oftest er med på valdvisningen når du kommer hit til oss. Denne runden er ”på huset”. Han vil også de aller fleste ukene være her frem t.o.m mandager, disponibel som guide for våre fiskere. Våre guider kjenner våre vald meget godt. Kan bistå ved fiske, kasteteknikk, fluevalg og kanskje du vil lære kunsten å binde fluer så er også det mulig. Ønsker du videre guiding utover de 2 første dagene mens du fisker her, eller om du vil bli bedre kjent på  SJFF  sine vald kan vi arrangere dette. ( Bør bookes litt på forhånd ) Om du ellers har spørsmål rundt fluevalg, snører osv kan du også ta direkte kontakt med oss, vi setter deg i kontakt med en av våre guider og vi garanterer at du får riktig svar på dine spørsmål. Er du helt ny på valdet hos oss, eller i Stjørdalselva anbefaler vi virkelig at du bruker denne tjenesten noen timer. Det vil garantert øke sjansen og ikke minst opplevelsen av fiskeuka her hos oss.

Kurs for nybegynnere og viderekomne kan også arrangeres på forespørsel


Jan Erik Granbo

Har fisket med fluestang siden guttedagene, fikk sin første laks på fluestang i 1975. Og har siden det brukt det meste av tiden til fluefiske etter laks. Jan Erik har jobbet i bransjen "fluefiske" i over 20 år, der jobber han som selger for Guideline. Han også etablert sitt eget firma Granbo Flyfishing som jobber med kurs, guiding, film og foredraget innen temaet fluefiske etter laks. Jan Erik flyttet til Stjørdal i 2015, og fisker nå for det meste i Stjørdalselva, men har bred erfaring fra mange andre Trøndelagselver også. Jan Erik kjører også foredrag, kurs og guiding på kasteteknikk og er bookbar som personlig guide i hele Stjørdalselva om du er ute i god tid. Klikk her og du kan selv se hva han har å tilby på sine hjemmesider. 

Mail: j-granbo@hotmail.com
Tlf: +47 932 11 924


Mattias "Hajas" Andersson

Hajas has been fly fishing his entired life with great skills. He is based in Järpen, Åre, Sweden. He runs his own company, Hajas Consulting, with fly fishing courses and fishing guidning. He masters both single-and double handed casting. His favourite is salmon fishing in Sweden and Norway. Hajas is master guide at the well known Hembre Gård by the River Stjørdal in Norway. Hajas is also a professional fly tyer. If you are lucky, he might give you one!

Guideline Powerteam Sverige.

Mail: hajen8@hotmail.com
Tlf: +46 70 - 2982390


Steffen Granbo

Steffen har drevet med laksefiske siden han var en liten gutt. Han begynte å kaste med fluestang som 3 åring, og tok sin første laks på fluestang da han var 7 år. Allerede før han var 15 år, så hadde han fanget mange lakser der den aller største så langt er 16,6 kg, så det var aldri noen tvil om hva denne gutten vil drive med. Steffen begynte også tidlig å holde fluekastekurs, guiding og som instruktør i Granbo Flyfishing. Han har vært med som foredragsholder og demokaster på mange fluefiskemesser både i Norge og utenlands. Han elsker alt innen fluefiske etter laks, og er like ivrig på fluebinding og fluekasting, samt å lage filmer fra sine fisketurer. Og det er Trøndelags-elvene som ligger hans hjerte nærmest, men en ørliten forkjærlighet for Stjørdalselva, Gaula og et par «hemmelig» smålakselver i Trøndelag. Etter et par sesonger nå i Stjørdalselva og på Hembre er Steffen etter hvert blitt godt kjent med hølene på Hembre og kan tipse og instruere som en godt erfaren mann. Steffen er som Christer og Helge i Guidelines powerteam.

Mail:

Tlf: +47 95 49 76 15