Overnatting i landlige, men samtidig sentrale omgivelser

Hembre Gård har tilsammen 26 sengeplasser fordelt på 9 motell rom og en større leilighet. Perfekt for ferie, jobb i nærheten, student, kurs eller rett og slett vil ha en base for de mange aktiviteter som er i nærheten.

Motellet har 9 rom som alle er identiske

Eget bad/ toalett og fullt utstyrt kjøkken for selvhushold. Plass for 2 personer i kombinert stue/ soverom.  Her kommer du til ferdig oppreid seng  med nye håndklær tilgjengelig under hele oppholdet. Utvasken tar vi, ordensregler henger på rommet. Alle rom har møblert uteplass så lenge været tillater det. Her har du solen til den går ned og med utsikt over gårdstunet mot vest. Alle rom er nyoppusset i 2017.

Felles store arealer ute på tunet med muligheter for grilling, og aktiviteter på et stort plenareal. Felles vaskerom med klesvaskemaskin ( 20,- ) og eget tørkerom. Det er hester som går inn til tunet hele året og på sommers tid kan det være geiter og andre dyr i samme område. Rolige og avslappende omgivelser. Det er godt utbygd Wi-Fi i og ved alle boenheter. Her kan man slappe av og samtidig jobbe eller benytte oss som base for andre aktiviteter i nærområdet.

Leiligheten er på ca. 250 m2

Her er 5 soverom med opptil 8 sengeplasser. Selvhushold.
Her er det godt med plass for familien, fiskegjengen eller andre reiseselskap om man ønsker. Egen stor møblert uteplass rett ved inngangen og i 2. etasje er også en liten uteplass ved bad/ soverom. Her er ellers alle fasiliteter som WI-FI, TV, og treningsrom ( på forespørsel ) Stort kjøkken og stue, egen spisestue og ”gammelstua” er tilgjengelig på forespørsel. Felles bad ved soverom i 2.etg. , samt ekstra toalett og et lite vaskerom til i 1 etasje. Her er også eget tørkerom for klær/ fiskeutstyr og fasiliteter som vaskerom ( 20,- ) og større tørkerom er tilgjengelig like ved. 

Det er hester som går inn til tunet hele året og på sommers tid kan det være geiter og andre dyr i samme område. Rolige og avslappende omgivelser. Her kan man slappe av og samtidig jobbe eller benytte oss som base for andre aktiviteter i nærområdet.

La oss ta oss av maten for dere

Vi ordner gjerne med både frokost og andre måltider under ditt opphold i forbindelse med aktiviteter ( fiske/ jakt i hovedsak ) som vi arrangerer for kunder. Dette kan greit arrangeres på leiligheten om du bor der, eller om dere leier flere rom tar vi dette på ”stabburet” hvor vi har plass for opp til 20-25 personer. I utgangspunktet bør dette være en gruppe på minimum 10 personer. Pris på forespørsel.

Vi har 2 store stabbur inne på tunet

Disse er åpen for alle våre gjester under sommersesongen. Her er henger bokstavelig talt gammel fiskehistorie i tømmerveggene. Her ligger vår fangstlogg i entreen, samt du har en trivelig stue rett inn hvor vi blant annet samles under fiskesesongen ved starten på ei ny fiskeuke om været ikke tillater det ute. 2 etasje har fellesrom og stor spisestue med plass for større selskap. Storskjerm for bruk i møter og undervisning i samband med fiske eller firma som ønsker møtefasiliteter plassen i forbindelse med dette. 1 etasje har også frysere som er tilgjengelig for våre gjester, samt det finnes en plass for rensing av fisk rett utenfor.

 
 

Pris på overnatting.

Våre priser på overnatting finner du vedlagt her. 

Har du spørsmål om aktiviteter eller severdigheter, eller er du ute etter en fin tur, ski/ sykkelsti i nærområdet er vi selvsagt behjelpelig med dette. Mulighetene her er mange.

Kontakt oss gjerne.

Beate og Aksel Hembre