Godt fiske tross vanskelige forhold.

Så kom go været tilbake og elven synker igjen.

Klikk bildet for flere..

Etter ei rekorduke med 38 laks og 2 sjøørret kommer en ny gjeng til gårds. En stor kompisgjeng som er dyktige på fiske og ikke minst det sosiale. Hver tur ned til elva er ikke bare fiske, gapahuker og bålplasser blir hyppig benyttet. Tror nye leirplasser både i "grøthølen" og ved "Bjørngaard" blir satt pris på. Ikke alle får fisk, men hvert "lag" kunne ihvertfall si de hadde kjørt eller tatt fisk. 

Vi er nå oppe i 74 fisk totalt i år, mange napp og mye fisk og se. En vannstand og et klima på denne årstiden som ingen av oss har vært med på tidligere er nok mye av årsaken. For fisken er der, både i elva og i sjøen og venter på mere vann.
Joakim med flott laks allerede førstekvelden.

Joakim med flott laks allerede førstekvelden.

Uken endte ikke så aller verst. 6 laks og 3 sjøørret ble status. Mye moro og sosiale fine kvelder med denne gjengen.

Tusen takk for denne gang, vi sees neste år :-)

Hajas, Beate og Aksel