Uke 25 med utsikter for litt vann..

Vann i vente og noen flere hugg..

Andre Jørgensen "Bruhølen" Film: Hajas Andersson.

Ny trivelig gjeng fra Stavangerområdet gjester oss fast denne uka. De tar over etter ei uke med lav vannstand og dårlig fiske. Ikke i manns minne har man opplevd en en slik "tørr" start på Juni fiske i Stjørdalselva. Yr.no sier det skal komme masse vann midt i uka, men det blir dessverre ikke helt slik. Noe får vi og det er vel den lille endringen fra 20-30 m3 som gjør at noen lakser våkner litt til liv og vil bli med inn. Status etter endt uke blir 12 laks, 2 på Fuldseth og resten på Hembre. Alle høler er representert og det viser vel at vi tross alt har noen gode fiskeplasser på alle vannstander her hos oss. 

Natt til lørdag mot slutten av uka kommer regnet, i bøtter og spann, elva flyr opp til 140 m3. Ny gjeng ankommer og ser ut til å få en drømmestart...... Sjekk Her: Laksebørsen.

Første laks kom på Ungdomsfisket.

Lørdag 23 Juni var elva perfekt i "Bruhølen". Sjekk her hva som skjedde: Stjørdals - Nytt

Siver Vist Kristoffersen - 8 År. 

Siver Vist Kristoffersen - 8 År. 

Takker for ei fantastisk fin uke :-)

Beate, Hajas og Aksel