Dårlig fiske men trivelig læll...

Uponor uke 24 på Hembre Gård

Det er tredje året vi får besøk fra denne gjengen, noen nye men også noen gamle travere er med. Hele Norge er representert fra nord til sør.

Store forhåpninger for et godt tidlig junifiske i forkant, men elva er som ei august elv og flyter forbi med kun 20 m3. Ikke noe regn i sikte på hele uka.... Innsatsen er bra og den skal bli belønnet etter hvert for en iallfall. 

Espen er en av 3 i denne gruppa på 14 mann som fikk litt kasteinstrukser av Hajas og skal ut å prøve laksen for første gang med 2 hånds fluestang. Det ga til slutt resultat:

Første fluelaks 7,7 kg. Tatt i gamle Bruhølen 

Første fluelaks 7,7 kg. Tatt i gamle Bruhølen 

Elva koker av laks.

Det manglet bitevillig laks denne uka, men den var der. Tror alle turer i elva ble belønnet med å få se hoppende sprettende laks i stort sett alle høler. 

God mat og god stemning oppe på gården mellom slagene i elva.

Hajas har guidet og vært ansvarlig for maten denne uka. Første året med Hajas som medhjelper her på Hembre Gård. Han besto iallfall prøven som ukas kokk :-)

Beate har sørget for å holde alle mann tøylene og man har kommet til pyntede bord og stor gjestfrihet under hele uken, et godt team har bistått for å serve over 20 fiskende mannfolk i ei hel uke, men ekstra trivelig var det også at det i år var med en dame med denne gjengen i år. Tror kanskje hun fattet litt interesse for fluefisket etter laks. Håper det også gjelder for flere som ble introdusert for dette i år. Er iallfall sikker på at årets laksekongen denne uka kommer til å fortsette med denne sporten. 

Vi vil takke for ei kjempetrivelig uke, på gjensyn!

Vi satser på et sted mellom 20 og 250 m3 med vann neste år.., Tight Lines!

Beate, Hajas og Aksel