Fiske Camp ungdom 2018.

Fiske Camp ungdom Hembre 2018.

Olle med laks - 2017.

Olle med laks - 2017.

«Rekruttering er viktig for videre interesse og forvaltning av elvene våre.»

 Vi utvider og åpner også i år en del av elva for ungdommen. For ungdom opp til 18 år eller om du er medlem i SJFF Ung har du et tilbud på fiske i hele «bruhølen» og «nacken» på Hembre fra nordre side. Også Hegre valdet til SJFF er med i tilbudet. Enkel adkomst og parkering ved Hegra bru, gapahuk og bålplass midt på strekka. 

   *Første fiskedag er tirsdag 5 Juni. Da kommer også Elveeierlaget og griller for de som er der. Gratis pølse og brus og bålkaffe til de voksne som vil være med. Dette vil være fra kl 19.00 og utover kvelden. 

   *Tilbudet vil deretter være åpent hele sesongen 2018. Hver tirsdag og torsdag ( hele døgnet ) og lørdager frem til kl. 17.00. 

   *Vi ønsker å ha en viss oversikt over hvem som er der, så ring eller send på en melding til Beate 92664059 eller Aksel 92664059.

 

Om Tilbudet og fisket:

Tilbudet er helt gratis og har du ikke utstyret får du lånt dette på forespørsel til oss. Vi avtaler å møtes oppe på gården så finner vi vadebukse/sko og utstyr som passer. Noen fluer og sluker har vi, men dette må du i utgangspunktet ordne med selv. Vi sponser så langt lageret rekker. Elveeierlaget stiller dette utstyret disponibelt ferdig rigga for deg. Både sluk og fluestenger. 

Øverste delen som starter ved brua er åpen for slukfiske, dette er «bruhølen». Den kan være meget giftig om du får sluken litt ned på dybden hvor kanskje de virkelige store står og venter litt før de skal opp stryket til den «gamle bruhølen». Nesten helt ned til strømledningen som krysser elva et par hundre meter lengre ned er merket for slukfiske. Fra strømledningen er det holdt av for de som vil fiske med flue. Dette går ytterligere 2-300 meter lenger ned hvor du kommer over på «nacken» som er første stoppested for laksen etter å ha passert stryket som går over i «Hegrevaldet» Men du trenger ikke stoppe der, SJFF åpner i tillegg til vårt vald Hegre valdet for ungdommen. Her er alle redskaper tillatt, så det skal ikke stoppe med laksefiske uansett hva du vil fiske med. 

Hva skjer/ sikkerhet ved elva;

Det vil bli ulike arrangementer noen av dagene. Disse vil bli annonsert på Hembre Gård sine hjemmesider og Facebook eller SJFF Ung sine sider om de har arrangement. Hele fiskes sonen er stort sett en lang grus strekke som har enkel adkomst. Man trenger ikke vade, men man må være forsiktig enkelte steder. Redningsvest er den beste forsikring. Har du ikke får du låne av oss. Det er bare å ta kontakt.

 

«Det er ingen nedre aldersgrense, men du må ha dine foreldres tillatelse for å fiske. Ellers er det fiskereglene for Stjørdalselva som gjelder.»

 Kalender med oversikt og kart finner du her på vår aktivitet. Oppdateres kontinuerlig.

Vi gleder oss til årets sesong og ønsker deg velkommen til oss på dette tilbudet.

Skitt Fiske!

Aksel og Beate