Tropisk fluefiske Xcalak, Mexico.

Tropisk fluefiske Xcalak, Mexico.

Frister det å fortsette fluefiske når laksesesongen er ferdig etter en fisk som er sterkere enn laks? Permit kan fiskes året rundt .......

Området utmerker seg med svært bra fiske etter permit, som er den ultimate utfordringen for en fluefisker.
Lodgen i Xcalak

Lodgen i Xcalak

Hus leies ut Mexico’s beste område for fiske etter permit. Huset ligger i Xcalak, en liten fiskerlandsby nær grensen til Belize.
Eiendommen ligger ved stranden, og består av nyoppusset bygning med 3 soverom og ny bygning med kombinert kjøkken og stue. Soverommene har 3 senger, bad og airconditioning. Huset har ellers alle fasiliteter, gratis wifi og daglig maid service. Maiden kan også lage alle måltider til en rimelig kostnad om ønskelig.

Grei reiserute: Fly til Cancun i Mexico, lei en bil og kjør 4.5 timer på gode veier.

SUP

SUP

Det er mulig å leie dyktige lokale guider (du hentes utenfor huset om morgenen) som har lang erfaring med fiske etter bonefish, permit, tarpon, barracuda og andre arter. Området utmerker seg med svært bra fiske etter permit, som er den ultimate utfordringen for en fluefisker.

Xcalak er også et særdeles bra område for fiske uten guide, det er utallige muligheter. Huset leies ut med en god fiskekajakk og med en stabil SUP.

For mer info kontakt husets eier Ole Petterson, Hegra. olepetter32@gmail.com