Ladies fishing week at Hembre.

Kjempesuksess med damenes uke på Hembre.

En hærlig gjeng inntok gården på lørdag 5 august. 10 damer fra fjern og nær var klar for ei uke med laksefiske her hos oss på Hembre valdet. Dog hadde vi en fast gjest fra Frankrike her denne uka og et par karer fra LOOP siste 2 dagene, men uka var fullt og helt forbeholdt damene.

 

Uka ble ikke den beste på statistikken, men helt klart den mest sosiale og morsomste uka vi noen gang har hatt her på Hembre :-) 

Vi var litt spente på påmelding da vi la ut dette med damefiske en hel uke. Ikke noe spesielt program annet enn ei helt vanlig fiskeuke. Vi fikk Hajas med som guide første dag og Emilie Bjørkman var med som litt guide og veileder gjennom hele uka- Tusen takk for all hjelp denne uka til dere. 

 

Følg Emilie på Instagram her.

Følg Hajas på Instagram her.

Vi håper å kunne gjenta dette også i 2018.

Vi kunne skrevet langt og lenge om denne uka, men bilder forteller ofte mer enn ord. Bilder fra hele uka følger:

Fisket og ved elva.

Sosialt må det være.

Loop var innom et par dager, lappet litt på statistikken og fikk noen meget fine bilder. Takk for denne gang til dere også, vi sees nok igjen ved elvebredden med dere også.

Fotograf; Bjørn Smith, instagram born_smith

På gjensyn til dere alle, sesongen går mot slutten her nå, mens laksene som går igjen i elva begynner forberede seg til årets gytesesong som vi håper blir bra slik at vi kan fortsette i mange år enda med laksefiske på vår fantastiske salmon salaris.

mvh

Beate og Aksel