En fin avslutning på Juli fisket.

Nesten 80 fisk på 14 dager.

foto: Michael Høgh.

foto: Michael Høgh.

Uke 29 ( fra 15 Juli ) endte med 39 laks og 12 sjøørrett. Vi startet med ei elv på ca 115 m3, hadde en liten flom opp mot 250 m3 med deretter synkende elv og meget godt fiske hvor laksen var bitevillig. Gledelig mye med smålaks, feit og fin er den også i år. 65 cm ligger tett oppunder 3,5 kg, så det har nok vært et godt år i oppvekstområdene i sjøen for denne årgangen :-)

Michael Høgh var med oss denne uken og litt inn i uke 30 ( fra 22 Juli ) Han har noen fantastiske fluer som han binder selv og det må sies at flere av de lakser som har blitt tatt her disse 2 ukene kom på disse fluene. Uke 30 endte opp med 23 laks og 4 sjøørrett. Meget godt å se at sjøørretten også viser seg. Det må sies at om han hadde fisket mer spesifikt etter sjøørretten kunne nok andelen vært meget høyere. 

Her er flere bilder vi har fått låne av våre fiskere, samt noen fine bilder av Michaels fluer:

Uke 31, overgangen til augustfisket.

Vi begynner å se tampen på fiskesesongen her på Hembre. Vi har fått fullt belegg også denne uken, med flere lokale fiskere som prøver fiskelykken her hos oss. Best Fiske er her med noen av sine ansatte, samt det er en del andre lokale som prøver fiskelykken.

Uke 32, ei uke viet til damene. 

Foto fra Emilie Björkman.

Foto fra Emilie Björkman.

Vi hadde i utgangspunktet litt laber booking på denne uken, så Beate tenkte prøve med ei uke bare for fluefiskedamer. Vi annonserte dette og det tok ikke lang tid før uka ble fulltegnet. Vi gleder oss til dette og håper ikke de 2-3 mannlige som fisker denne uka blir distrahert.

Siste påmeldte denne uka er Emilie Björkman, hun kommer og fisker og bor, men vil også være tilgjengelig for litt instruksjoner og tips på laksefiske.

Se mer om Emilie på LOOP sine hjemmesider og Instagram.

Uke 33, 34 og 35: åpent for booking. 

Ikke fulle uker siste halvdel august. Vi reduserer antall stenger til 8 stk, da det vanligvis ikke er så mye vann i elva og det av den grunn blir mindre fiskeplasser. Har du interesse av å prøve fiskelykken her hos oss så er det bare å ta kontakt.

Gratis fiske for den som er innenbygds og for de som har fisket ei uke her hos oss tidligere i sesongen. Vi holder av 2 stenger pr uke i uke 33, 34 og 35 om det er interesse. Førstemann til mølla prinsippet. Vi ønsker da at man møter opp her på lørdag i forkant av uka for litt info om regler og vald :-)

Augustfiske kan by på mange overraskelser når storlaksen våkner i forkant av gytesesongen. Her er en liten videosnutt av årets største her hos oss sesongen 2016, tatt 2 uka i august. 

Vi takker for en fantastisk fin Juli måned også og ser fram til avslutnings ukene her hos oss i august.

 

Mvh Beate og Aksel