Storlaksåret 2017 fortsetter...

Fantastisk start på uka igjen.

Fast gjeng igjen denne uka. 12 stenger + 4 ungdommer som er med denne uken hvor nesten alle får fisk eller kjenner fisk. Kjempe start på lørdag med ny stoooor laks. Bjørn Blom får sitt livs laks på 17,5 kg, 119 cm. Se film av den spennende kampen lengre ned i artikkel. Forrige uke startet som kjent også med storlaks. 

Vi har fortsatt ungdommer i "bruhølen" 2 dager i uka. Tirsdag kom Jan Erik Granbo og kjørte litt kasteinstruksjoner. Det ble en sosial og trivelig kveld ved elva. Se bildeserie under. 

Uken totalt endte med 24 laks, hvor 3 kom på vårt nye vald Saxevik som vi har annenhver dag. Her har vi bl.annet "Saghølen" . Et vald som vil bli meget godt nå på slutten av sesongen. Det ligger tett opp til Renå og kommunegrensen til Meråker. ( nesten 3 km langt begge sider ) Med dette vil vi etter hvert få et komplett, godt og variert fiske gjennom hele sesongen.

Ta kontakt med oss for fiske i august, vi har ledig enda uke 31, 33, 34 og 35. August kan være meget bra, litt vannavhengig, men med de fiskehølene vi nå disponerer har vi et komplett og meget godt fiske gjennom hele sesongen. Velkommen hit til oss om du har noen fiskedager til overs. 

Bilder fra uke 28.

Ungdommene på Hembre og "bruhølen" med Granbo.

Storlaks fighten.

Vi takker for denne uka, vi er inne i ny uke og 5 lakser så langt på første døgnet. Fortsettelsen kan bare bli bra.

 

Tight Lines!

 

Beate og Aksel