Juli fisket fortsetter i samme stil.

26 laks og en gigant på 125 cm i uke 27 på Hembre.

Uka starter helt fantastisk for denne gjengen som har vært her i en årrekke. En liten og en mellom laks første kvelden etter at fisket startet kl 18.00 med samling for info og fiskeregler på stabburet.

" 3 store rugger over 10 kg på under et halvt døgn "

Søndag morgen starter med Mats som kommer fra sin rotasjon på Fuldseth med et meget pent eksemplar av salmon salaris. Fin hannlaks på 10 kg. Feiringen starter før kirkeklokkene ringer inn denne søndagen. Det går ikke mange timene før Michael kommer tilbake fra en tur på Bjørngaard med nok en stor fin laks på 14,5 kg. Nesten hele denne gjengen bor på 2 etg på motellet, hvor det blir stadig mer sosialt utover dagen. Ingen kan vel toppe dette nå, uka er allerede "reddet" etter første dagen....., men Mattias bryter opp og tar en runde i "grøthølen". Elva har kommet ned noe på vannstand og nord siden på muren der begynner slå inn som en spennende fiskeplass. Hølen er dyp der og det fiskes enda på over 50 m3 med tunge liner også der. Mattias drar på noe stort og får fatt på sin kompis Jokke som kommer å bistår med landingen etter en drøy halvtimes kamp. Denne slår alle rekorder. En gigant av de sjeldne på 125 cm og 18,8 kg. Den har nok stått en stund i elva og kunne nok kanskje vært en kar i 20+ klassen. Dagen er fullkommen og stemningen meget stor i leiren.

Juli starter slik Juni avsluttet. Masse laks på elva med flere fine små og mellomstore kommer iløpet av uka. Status etter endt uke blir 26 laks. I skrivende stund er vi et par dager inn i uke 28 her på Hembre, denne uka har også startet helt fantastisk med bl.annet enda en gigant laks på land. Her har vi både bilder og film som vi kanskje får dele i neste nyhetsbrev om ca en uke.

Vi gleder oss til fortsettelse :-)

 

Tight Lines!

Beate og Aksel