Silversommar

Pang, bom, smack, raketerna drar möjligen iväg lite väl nära oss på balkongen upp mot den svarta natthimlen. Säkerhetsavståndet har krympt något under kvällen känns det som. Det skålas kramas och avges löften på den midvinterkalla balkongen samtidigt som gnistrande fyrverkerier speglar sig i sjön nedanför oss. Abba spelar sin nyårsdänga felfritt ännu en gång. Allt är som vanligt...  

Les hele reisebrevet fra Mattias Olsson her:

Familien Olsson fra Sverige har i flere år tilbrakt 2-3 uker her hos oss på Hembre. De kommer alltid tilbake i ukene 26, 27 og 28 og setter sitt preg på en hektisk, men veldig trivelig fiskesesong med sitt nærvær her hos oss. Det blir mange telefoner og mailer gjennom høsten og vinteren og det er tydelig at ventetiden for å komme opp hit til oss i disse juni og juli ukene kan være lang. Kanskje spesielt når det i ukene før avreisen opp hit til oss i Juni stadig tikker inn meldinger om fangster på Hembre og i Stjørdalselven på de 3 første juni ukene frem mot Midt sommer og laksestart uke 26.

Tusen takk for at du vil dele dette med oss Mattias, vi ser frem til dere kommer hit igjen om noen få dager :-)

Beate og Aksel