Tilbud om fiske for ungdom på Hembre i sommer.

Er du 16 år eller yngre åpner vi på Hembre en liten strekke av elva for deg. 

Oskar Ganemyr, blank laks 8,6 kg 2016.

Oskar Ganemyr, blank laks 8,6 kg 2016.

Dette blir et tilbud vi kjører tirsdager og torsdager i hele sommer fra kl 12.00 til 24.00. Oppstart og første gang blir tirsdag 6. juni kl 18.00. 

Da vil vi selv være der og det blir mulighet for litt grilling i gapahuken. Ta gjerne med mor eller far. Vi informerer litt om ordningen, grenser for fisket osv. Det blir tillatt med både sluk og fluefiske i kanskje den giftigste laksehølen i Stjørdalselva. Oppmøte ved nordsiden av Hegra bru (parkering ved pumpestasjon). 

Michael Høgh, en kjent fluesfisker og fluebinder fra Danmark har donert en mengde fine laksefluer til dette fisket. Han har selv fisket i en årrekke i Stjørdalselva og ble inspirert av tiltaket og ønsket bidra med det. Selv kommer han opp for å fiske i juli, kanskje tar han en tur ned en av kveldene da. 

Alle som vil prøve fluestanga får fritt velge seg 3 fluer fra Michaels samling fluer han har bidratt med. 

Fiskeutstyr

Har du ikke fiskeutstyr kan dette lånes av elveeierlaget som har et lite depot oppe på Hembre Gård. Dette må da kvitteres ut og du blir ansvarlig for dette så lenge du låner utstyret. 

Vi kan ikke være ved elva selv alle kvelder, men tenker kjøre noen kvelder med litt instruksjoner på fluefiske. Dette prøver vi annonsere på vår facebook side.

sponser arrangemanget på Hembre i år ved å sende opp 3 fluefiske sett for bruk disse kveldene.

sponser arrangemanget på Hembre i år ved å sende opp 3 fluefiske sett for bruk disse kveldene.

Les mer her om LOOP.

Sikkerhet og registrering.

Sikkerhet er viktig. Du må ha foreldres tillatelse til fiske og husk redningsvest. Foreldre er også hjertelig velkommen til å være med. Du er selv ansvarlig for din egen sikkerhet. Vi ønsker at du registrerer deg hos oss på første kvelden, eller senere i sommer med ei tekstmelding til enten Beate eller Aksel:
Tlf.: 92480170 / 92664059 

Hjertelig velkommen! 

Tight Lines