Suksess med laksefiske for ungdom på Hembre

Fiskeinteressen på topp ikveld med 10 entusiastiske barn/ ungdommer.

Startet med oppmøte på gården idet alle sluser åpnet seg og regnet fosset ned. Vi gruet litt for stigende elv og mørk elv, men det skulle vise seg ikke stemme. Utstyr ble sjekket ut og vi fordelte oss på trekanten og bruhølen. Base ble nedenfor brua hvor det var bålkaffe og grilling. 10 ungdommer og nesten like mange voksne innom. Tror alle koste seg og det ble også bra med action i elva. Petter Vifstad åpnet ballet med en pen laks ca 4 kg på trekanten på flue. Skikkelig stangbøy der ( se bilder under ) Ikke lenge etter smeller det på en i bruhølen til Endre Loftet med litt hjelp av Christer. ( se video ) 

Endre kjører laks 84 cm, C/R.

Bilder fra kvelden, skikkelig stangbøy for Petter.

Det viste seg mye fisk etter hvert ikveld og iveren ble ikke mindre etter 2 fine fangster. 5 timer ved elva gikk fort og det var mørket som til slutt fanget oss inn og avsluttet en trivelig kveld ved elva. 

Tusen takk for god hjelp og vel gjennomført kveld til Hans Evjemo, Jan-Magnar Beitland og Christer Kristoffersen samt alle voksne som ble med hele kvelden. Vi gjentar gjerne dette en kveld senere. Endre Loftet og Jørgen Hegge Åsen får nå låne flueutstyr fra Elveeierlaget resten av sesongen. Det ble fisket med både sluk og flue, men det var flua laksen slo til på ikveld så den ble naturlig nok favoritten til flere.

Fine forhold noen dager fremover nå og fortsatt noen fine kvelder ved elva kan det bli enda.

Tight Lines!

Aksel og Beate