Laksefiske Hembre uke 27 og inn i uke 28. Rekruttering og damenes uke i Stjørdalselva.

Vidar, Gustav og Olle. Uke 27 og 28 er rekruttenes uker også, og de har virkelig slått til i år. Lover godt for kommende år her på Hembre Gård.

Vidar, Gustav og Olle. Uke 27 og 28 er rekruttenes uker også, og de har virkelig slått til i år. Lover godt for kommende år her på Hembre Gård.

Uke 27, sesongens beste hittils.

20 laks kom i fangstboeken på disse 7 dagene. Sesongens beste uke så langt. ca 15 laks ble også mistet. Det er liksom "name of the game" når man fisker med flue noen ganger. Flere store mistet, deriblandt en "ubåt" oppe i Grøthølen iflølge Jokke på en av hans turer opp dit på den nye steinforbyggingen. Bedre "drag" for flua der i år på liten elv har vi erfart og det står noen store der. Elva har meget bra med fisk. Innsiget fortsetter å gå i taket, fjorårets innsig på stor og mellomlaks er allerede passert pr dags dato. Lover godt for kommende uker,.... hvis vi får noe mer vann i elva. Uke 27 startet med 20 m3 vannøkning på søndagen og i tillegg fikk vi en "lokkeflom" på mandag/ tirsdag. Noe drahjelp fikk vi nok av dette denne uka. Elva var oppe i knappe 60 m3, noe som egentlig skulle vært normalt.

Tusen takk for ei trivelig uke med denne gjengen!

Velkomstmøte uke 28 på stabburet.

Velkomstmøte uke 28 på stabburet.

Starten uke 28, liten elv....

Fast gjeng som kommer også denne uka. Elva renner med kun 22 m3. Det står godt med fisk i elven, men forholdene er ikke optimale. Det fiskes hardt og det lykkes for noen, men kun 5 laks så langt ( tirsdag kveld ) Det er allikevel rundt 10-12 % av det som er tatt totalt i Stjørdalselven hittil denne uka. Vi gjør opp status over helgen for denne uka. Kommer det litt vann nå kan det bli bonanza :-)

Damefiskekurs og Camp villaks.

Renå, med kanskje noen av de mest kjente fiskeplassene i Stjørdalselva var arene for både fluefiskekurs for damer etterfulgt av Camp Villaks i uke 26/27. Damefiskekurset i regi av Norske Lakseelver og Alt om fiske. Camp Villaks i regi Stjørdalsvassdragets elveeierlag og SJFF. 

Les mer her om Damefiskekurset.

Les mer her om Camp Villaks.

Our daughter its hooked on flyfishing.....

Our daughter its hooked on flyfishing.....

Tight Lines!

 

Beate og Aksel