Status laksefiske Hembre uke 25, 26. Laksepub og STORLAKS :-)

Stillingen er nå 23 - 23 mellom Hembre og Fuldseth.

Uke 25 hadde alle forutsetninger for godt fiske..

Nydelig blank laks fra "iverhølen" uke 25.

Nydelig blank laks fra "iverhølen" uke 25.

Innsiget har vært formidabelt og det var ventet bra med laks opp i elva. Desverre noe "grumsete" elv fortsatt, men dette bedret seg betraktelig utover uka. 6 laks på Hembre og 2 laks på Fuldseth ble status etter endt uke + et par på SJFF vald. Tusen takk for ei meget trivelig uke med denne gjengen fra Stavangerområdet:-)

Uke 26, fullbesatt med gode Svenske fluefiskere..

Mattias Olsson, så enkelt, selfølgelig :-)

Mattias Olsson, så enkelt, selfølgelig :-)

I skrivende stund er det så langt 11 lakser, 7 på Fuldseth og 4 på Hembre. Elva er nesten "ren", men nå har den siste 2 døgn gått på rundt 30 m3 og lavere. Mindre fiskeplasser tilgjengelig på slike vannstander, men dette er en del av "gamet". Denne gjengen har siste årene landet mellom 20 og 30 lakser på sin uke her hos oss. Knappe 2 døgn igjen, men noen rekorduke blir det nok ikke. Masse laks står i sjøen og nedre deler av elva nå. Et skikkelig regnskyll kunne gjort underverker for litt oppgang. Det står mye fisk på elva også her, men den vil liksom ikke "ta" under de rådende forholdene. 

 

Laksepub :-)

Stor stemning ble det..

Stor stemning ble det..

I samarbeid med Best Fiske ble det på Hembre Camping holdt åpen pub lørdag 25 juni. Det hele startet med demo fluefiske ved Hegre valdet ( Tronn Syrstad - arrangør Best Fiske ) Her ble det også gjennomført kastekonkurranse med premiering. Godt oppmøte her, men savnet kanskje noe mer på selve puben. 50-60 stk var kanskje innom. Stjørdalsbryggeriet  sto for ølservering med trubadur "Jokke" som skapte litt liv utover de sene kveldstimer.

Norgesrekord 2016??

Alta 21,5 kg C/R Christer Kristoffersen

Alta 21,5 kg C/R Christer Kristoffersen

Christer Kristoffersen er på en snarvisitt til Alta denne uka. Hva gjør han ikke da..., jo ... tar sin livs største laks på fluestang. Helt rått Christer Gratulerer !!!!, blir vel vi må slite med skrytehistorier laaangt frem i tid :-)

Christer guider hele sommeren på Hembre. Han kjenner hver en stein her og det er ikke dumt å benytte seg av en guidet time eller to med denne karen. Det vil du garantert ha igjen for.

Vi legger inn en liten presentasjon av Christer som ikke har vært tilgjengelig tidligere. Fiske TV var her for en reportasje om "profilen" fra Stjørdalselva. 

Just watch and enjoy:

rainbow means luck in fishing

rainbow means luck in fishing