Ingen strakstiltak på leireproblemene, men....

Møte med alle involverte;

Se oppdatert pressemelding.

Pressemeldingen oppsummerer godt og vi her på Hembre tar dette til følge. Kanskje var dette også riktig slik situasjonen er. Iallefall trenger man nå ikke spekulere mer rundt dette. Vi som utleiere av fiske på Hembre valdet som nå er berørt av dette vil tross omstendigheten prøve å gjøre det beste ut av situasjonen så godt det lar seg gjøre. Vi har Fuldseth valdet som ikke er berørt og vi har tilbudet med fiske på alle røde/ hvite vald hos SJFF. Hølene hos oss er IKKE ufiskbare, men det er til tider veldig opp og ned med leireblakkingen av vannet. Dette gjør selvsagt noe med motivasjonen og trivselen ved elva og det må vi bare beklage. Vi føler oss derimot rimelig sikre på at dette problemet er løst til neste sesong. Tror vi snakker for alle når vi sier at alle krefter nå er samlet for å få elva på riktig vei. Stjørdalselva skal og vil fremstå videre som en av landets beste fluefiske elver. 

Vi har som regel en runde på valdet med vår guide Christer på ankomstdager. Vi ordner ekstra guiding for å vise alternative fiskehøler om dette er ønskelig. Vi vil på ingen måte svartmale situasjonen. Forhåpentligvis raser elva fra seg i det aktuelle området og vi får den tilbake i normal situasjon igjen. 

Det taes fisk på Hembre, 17 stk så langt i år, og det er bedre enn på flere år. Største på 15,3 kg. 

Også Fuldseth leverer, 15 stk så langt pr 20 juni. 

Knut Inge Svela ( Iverhølen ) 

Knut Inge Svela ( Iverhølen ) 

Noen utforsker andre deler av elva og denne uka leverte bl.a  "Iverhølen" en pen laks på ca 9 kg ( C/R )

8- 10 lakser er av våre Hembre fiskere tatt på SJFF vald. Med dette ligger vi fortsatt på nesten 10 % av totalfangstene i elva.

Lakseinnsiget er formidabelt. 

Med den oppgangen vi har nå både av mellom og stor laks er det svært gode utsikter for resten av sesongen og ikke minst at vi også neste år kanskje kan vente oss et storlaksår. 

Har du litt interesse for Stjørdalselva og anbefaler vi et par artikler nedenfor her.

Artikkel av Leder Stjørdalsvassdragets Elveeierlag.

I denne artikkelen finner du også tiltaksplanen i fullt format.

 

Vi ønsker alle våre gjester som skal komme hit i år velkommen og håper på at fortsettelsen på sesongen bare kan bli enda bedre.

 

mvh

Beate og Aksel Hembre