Laksestarten Hembre Gård 2016

3 lakser første halve døgnet.

Endelig gikk startskuddet for årets laksefiske. Fullt hus her på Hembre iløpet av tirsdagen. Mange nye og trivelige laksefiskere er her for første gang i Stjørdalselva pluss noen av de faste premierefiskerne. Elva på rundt 80 m3 og temperatur på rundt 9-10 grader. Over 20 grader i lufta og nydelig vær. Lakseinsiget til Tronheimsfjorden på de siste målingene har vært gode og forsterket troen på at vi får et godt storlaksår. Litt grå elv pga elva har tatt nytt løp iløpet av vårflommen oppstrøms Hembre, men ikke noe som bør påvirke fisket håper vi. Dette har forandret litt på strømmen i "grøthølen". Mer fart i elva og forhåpentligvis er den nå mer fiskbar også på lavere vannstander enn før. Christer mistet en her på morgenkvisten, men fikk tatt revansj litt utpå formiddagen. Første laks på land fikk Tomas, gratulerer :-) Noen år siden han har tatt første, så vel fortjent.

Premiere laksen

Premiere laksen