Nå kan du handle produkter på nett fra oss!

Bestill før du kommer og det ligger klart ved ankomst.

Nettbutikken er en ide og løsning vi nå har valgt å lansere for våre kunder og gjester på både overnatting og laksefiske. Vi har på alle klær satset på god kvalitet. Laksefluene, samt flueboksen er av høy kvalitet. Fluene vet vi fungerer og de er nøye utvalgt for nettopp Hembre og Stjørdalselva. Christer og Sturla ( lokale ivrige fluebindere og laksefiskere på sin hals ) står bak dette utvalget. Du kan lese mer om det viktige fluevalget og hver enkelt flue her. Vi kan også sende pr post. Vi håper dette kan være noe nytt og nyttig for deg. Har du bestillt fiske ei uke hos oss i sommer trenger du ikke kjøpe caps`n, den ligger uansett klar til deg her når du kommer i år 2016. Skitt fiske og tight lines!

Beate og Aksel