Hembre Camping er rehabilitert og sikret mot fremtidig flom

Vi tok over driften av Hembre Camping i 2014

Det var et stort behov for rehabilitering av hele området for Camping/ bobil området. Første spadetak ble tatt tidlig mars 2014 så snart vinteren var over.

Området har i alle år vært utsatt for elvens vår og vinterflommer. Vi måtte bygge opp alt fra grunnen, det ble som å starte på nytt, et område på ca 30 000 m2 ble fyllt opp iløpet av vår/ høst 2014 og våren 2015. Alt med strøm ble ble lagt nytt, hele området er blitt hevet med opptil 2 meter på det meste. Steinsatt mot elva og nye veier og oppstillingsplasser.

Ca 15 000 tonn med fyllmasser er blitt kjørt inn med traktor og vi slet ut siste rest av vår 8 tonns Kato gravemaskin under tiden. Noe innleie har det vært, men stort sett har vi gjort det meste selv. Vi skulle åpne til 1. Juni 2015… det klarte vi :-)

Vi rullet ut ferdig gressmatte langs elva og asfalterte hele området i løpet av mai 2015. Siste plen ble sådd høsten 2015 og i  2016 vil vi nå være helt i mål med dette området. Se vår bildeserie tatt av en av våre trofaste beboere her gjennom mange år. 

Takk Åke Nord for at du knipset litt underveis.

Kom gjerne på besøk til oss! :-)

Beate og Aksel Hembre