Newsletter 10. Juli 2015

Vi gikk imot en laksestart i spenning her på Hembre. Juni fisket siste 2 år har ikke vært mye å skryte av.

7 laks ble status etter første uka, noe som fikk oss til å senke skuldrene litt. Fin vannstand i elva var det, men kaldt i vannet ( 4 grader Celsius ) Mange mistede lakser har det vært. Om ikke alle har fått laks på land har nok de fleste som har gjestet oss i sommer kjørt fisk. Unormalt mange «hugg»  har endt på dette viset. Kanskje flere enn de som har vært på land i sommer.
 
Les mer:
http://jaktogfiskeavisa.no/index.php/fiske2/item/695-sesongstart-for-laksefiskerne
 
Uke 2 kom med noe mer regn og gjorde vår strekke ufiskbar til tider. Samtidig hadde vi satt av denne uken for Sportsfiskelinja på Grong og et løft for rekruttering til fiske blant barn og ungdom. Dette ble en formidabel suksess.
 
Les mer: 
https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA19061115/11-06-2015
http://jaktogfiskeavisa.no/index.php/fiske2/item/696-damer-og-ungdom-til-camp-villaks
http://jaktogfiskeavisa.no/index.php/fiske2/item/697-storlaksen-biter-i-stjordalselva
 
Fra midten til juni til midten av juli i skrivende stund har forholdene vært optimale for fiske. Godt innsig til Trondheimsfjorden og mye av dette har kommet til Stjørdalselva. Vi har til nå på Hembre passert 80 laks hvor uke fangstene har ligget på +- 20 fisk, med ny rekord for ei uke i juni her på 28 fisk ( 20-27 juni ) Det er brukbart med fisk som settes tilbake på elva og dette er vi glade for :-) Totalt inkludert C/R har Stjørdalselva nå passert 6 tonn.
 
 Les mer: 
http://www.bladet.no/har-tatt-4-5-tonn-med-laks/s/5-49-37351
  
Vi har hatt fulle uker til nå på Hembre og sesongen er nå også fullbooket ut sesongen. Vi begynner allerede nå å se mot sesongen 2016 og har fått en god del forespørsler allerede. Meld deg/ dere gjerne på med å skrive oss en mail eller ta en telefon. Det som er helt åpent foreløpig er uke 2 i juni, ellers kan det være noen «hull» i noen av ukene. Vi tilskriver alle interriserte mot slutten av sesongen, starten av september. Det kan lønne seg å være tidlig ute. Ellers trekker vi første uka i september –15 en heldig vinner av 1 stang på premiere fisket 2016. Har du kjøpt ei uke av oss i år er du med i trekningen.
Ellers kjører vi fortsatt 100,- pr laks til Redd Villaksen etter endt sesong. Dette er midler som blir pløyd tilbake til villaksens ve og vel for fremtiden :-)
 
Skitt fiske videre i sommer!!

Mvh
 
Beate og Aksel
Hembre Gård