Høstinfo fra Hembre Gård

Høsten er her enda langt ut i november. En forholdsvis tørr september og oktober, mens november har kommet med masse vind og vann; http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article8648323.ece

Vi har ventet i spenning på gytegroptellinger og nå har vi endelig fått tallene på bordet.http://www.bladet.no/nyheter/article6978249.ece

Meget oppløftende resultater. Hele 640 gytegroper er talt fra Meråker til utløpet Sona. Vi har sammenligningstall fra 2002 og det er beste resultat noen sinne. :-)

Sen oppgang i år og ikke den største optimismen utover sommeren, men laksefisket har variert fra år til år tidligere også. Mange faktorer som spiller inn og vi forventer samme restriksjoner i elvene neste år, bl.annet at all hunnfisk settes tilbake i august. Augustrestriksjonene har nok bidratt til det gode resultatet med gyting i år, noe vi forhåpentlig vil kunne høste godt av om 4-5-6 år.

Booking for 2014 er godt i gang. Vi tilbyr et nytt vald Fuldseth neste år: http://hembregard.no/nyheter/34-hembrenews/101-nytt-vald-fra-2014

Dette gjør at vi kan ta et par stenger ekstra hver uke. Det har blitt meget godt mottatt og de som har faste uker frem til og med uke 28 har takket ja til dette og fyllt på med 2 ekstra fiskere. Vi har et par stenger ledig enda i uke 29 og 30, samt noe mer i august. Siste uken i august ( uke 35 ) er utleid til en gruppe ivrige fiskere fra Sør Sverige, kommer tilbake med noe mer dekning og nyheter rundt dette. Sjøørrett tok seg godt opp i år og vi håper dette fortsetter, da kan august bli en meget fin fiskemåned etter hvert. :-)

Vi kommer straks til å sende ut en skriftlig bekreftelse for våre enkeltfiskere sammen med en liten bilde montasje av sesongen 2013.

Ønsker alle våre fiskevenner og besøkende på hjemmesiden en riktig trivelig førjulstid.

Ta bare kontakt på mail/ telefon for en fiskeprat eller om du har et ønske om å prøve fiskelykken her hos oss på Hembre Gård!

Mvh

Beate og Aksel