Hembre Gård tilbyr i hovedsak ukefiske fra lørdag til lørdag

Vi har eksklusivt ca. 2,1 km fiske ( begge sider ) hvor det kun er fluefiske, med muligheter for fiskekort på alle SJFF - valdene i Stjørdalselva og Forra. Med maks. 10 – 12 stenger er det til enhver tid godt med plass i valdets mange fiskehøler.

Granbo Flyfishing skrev i 2015 en fin artikkel om oss som fiskedestinasjon. Den beskriver ei fiskeuke hos oss fra en fiskers side på en utfyllende og god måte.

Samtidig har vi et reisebrev fra en ivrig fisker som har vært fast gjest hos oss i snart over 20 år. 

Og her er et annet reisebrev her fra en som ble introdusert for Hembre Gård og det vi har å tilby.

Vi har laksefiskere som returnerer år etter år

De eldste har vært her samme uke i flere titalls år. Det er nasjonaliteter fra hele verden, men i hovedsak nordmenn og svensker. 

Vår ”polisy”er at du til enhver tid har rett på samme fiskeuke påfølgende år. Med dette blir det en fast ”stamme” som hvert år kommer tilbake. Det blir et godt fiskemiljø og en god atmosfære å være her når alle bor sammen oppe på gården, enten på motellet eller i leiligheten. Alle samles ved ankomst lørdager på stabburet hvor vi har felles samling og en felles guidet tur på hele valdet. Det er rotasjon på en del av valdet ( Fuldseth ) Det fiskes til alle døgnets tider, slik at det er sjelden noe stort press på fiskeplassene. Vi har en fredning på ca. 6 timer mellom hver gruppe som ankommer, slik at du starter fisket på ei elv som har ligget i opptil et døgn på enkelte fiskeplasser. Nytt fra i år ( 2018 ) er at vi har en guide som er tilgjengelig fast fra Lørdag t.o.m mandag.

Vi fokuserer en god del på forvaltning og bevaring av den ville atlanterhavslaksen som år etter år vandrer opp i elva vår. Vi har en høy grad av fang/ slipp. Dette er noe vi oppfordrer til hos alle som gjester oss. For at vi fortsatt skal kunne utøve laksefiske i årene fremover, er vi avhengige av at fiskeren tar ansvar også. Derfor er det viktig at vi tenker på å kanskje heller sette ut en laks slik at fremtidige generasjoner også kan ”høste” og utøve denne aktiviteten, både unge og gamle.

Vi tilbyr også ekstra guiding på forespørsel og vi kan også lage en ”pakke” for firma som ønsker fiske, kurs, konferanse, mat osv. Bringing fra og til flyplass er noe vi tilbyr gratis ti de som kommer via Trondheim Lufthavn Værnes ( kun 10 min. Fra Hembre Gård ) 

Det er og vil bli noen utskiftninger av fiskere på de forskjellige uker vi har til disposisjon fra år til år. All booking gjør vi stort sett kort tid etter sesongslutt. 

Ta kontakt direkte med oss så gjør vi vårt ytterste for at vi skal finne en plass til deg hos oss, eller vi kan tipse om andre steder som tilbyr fiske i Stjørdalselven. 

Mange overnatter til oss, enten på gården eller på campingen og løser fiskekort på SJFF.

Uansett, du er velkommen hit som fisker og ta gjerne også familien med. :-)

Beate og aksel Hembre

Siste nytt om laksefiske