Hembre Gård ligger idyllisk til ved Stjørdalselven

Vi tilbyr fluefiske og overnatting skreddersydd for dine ønsker. Eksklusivt med begrenset antall stenger på et av Stjørdalselvens beste fluefiske vald med tilgang også til store deler av elven ellers.  

Vi tilbyr overnatting hele året

Alt fra enkel/ dobbeltrom i motellet, eller litt mer eksklusivt i vår store leilighet som tar opp til 8 personer på 5 rom.  Store utearealer på gårdstunet hvor du kan kjenne på roen i landlige omgivelser, samtidig som du har alt det du trenger i nærheten. Kun et par steinkast unna har du butikk, kafeteria, bank, legesenter og masse aktiviteter for både store og små.
Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle boenheter og ved uteareal.

Vi tilbyr transport fra - til Trondheim Lufthavn Værnes så langt vi har anledning til dette for en rimelig penge.( ca 400,- ) Også parkering kan vi tilby om du er på gjennomreise og har behov for å sette igjen bilen. ( 125,- pr natt ) 

Bedrifter og studenter benytter oss ofte store deler av året. Vi kan tilby både korte og lengre opphold til svært gode priser. Frokost og annen servering kan arrangeres for grupper på forespørsel.

Camping er også et alternativ på overnatting

Her finner du både hus og hytter for utleie, samt vår nyrenoverte oppstillingsplass for både campingvogn og bobil helt ved elvebredden til Stjørdalselven. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle boenheter og ved allhuset.

Velkommen til oss, vi gjør alt for at du skal trives!

Beate & Aksel Hembre


Aktiviteter


Fra nettbutikken

Nå kan du kjøpe produkter fra Hembre Gård som du kan få sendt hjem eller få levert ved ankomst.