Hembre Camping ligger idyllisk til helt ved Stjørdalselvens bredder

Priser.

Vi har stengt for "drop-in" ved porten utenfor sesong ( 20 Mai - 31 Aug ) Ta kontakt her for booking hytte eller oppstilling.

Et supert utgangspunkt/ base til mange aktiviteter og severdigheter i nærområdet.  Hembre Camping er stedet for den som søker rolige og fredelige omgivelser samtidig som man kan nyte naturen og livet rundt elva. Forhåpentligvis med fine sommerkvelder hvor man har solen til den nesten går ned i horisonten mot Trondheimsfjorden. Hembre Gård har fiskeretten ved Campingen, men gjestene som fisker her bor stort sett oppe på gården. Allikevel er og kan Hembre Camping være et sentralt sted å bo mens man fisker på SJFF sine vald, eller kanskje du skal på et av de mange arrangementene som er  rundt omkring Stjørdal/ Trondheim og omegn.

Hembre Camping het tidligere Torpet Camping. Vi har tatt tilbake det opprinnelige navnet fra campingen ble etablert starten på -50 tallet. Dagens eiere og drivere tok over driften i 2014. Hele området har fått en betydelig ansiktsløftning siste 2 årene og vi åpnet ”nye” Hembre Camping for våre gjester med vogn og bobil våren 2015. Halve området er nå opparbeidet med nytt plenareal og asfalterte veier og oppstillingsplasser. Noen plasser har enkle avløp til vogn/ bobil, alle har nye strømuttak med digital måleravlesning. Vi satser i hovedsak på langtidsgjester sommer eller hele året, men du er hjertelig velkommen for kortere opphold. Vi har noen hytter og blant annet et hus for utleie. Moderne sanitærbygg, med flere dusjer og mulighet for vasking av klær ( 20,- ) Dusj er gratis. Området i og ved hyttene, samt uteareal ved allhuset har trådløs høyhastighets Wi-Fi. Dette er også gratis.

Vi har i utgangspunktet ingen betjening på Campingen. Området er avsperret med telefonstyrt bom. Ved inngangen her finner du priser og tlf.nr direkte til oss hvor du gjør din booking om du kommer uanmeldt. Du får da tilgang til bom så lenge oppholdet varer. Dette er en trygg og grei løsning for alle våre gjester. En del av området er fortsatt under noe opparbeiding. Dette er lite synlig fra området som er ferdig. På sikt kommer det tømmeplass for bobil ( foreløpig kun et toalett på ”gamle sanitærbygg”  for tømming ) 
Området ellers har flere vannposter, en felles gapahuk med grillplass kommer ila sesongen 2016. Det er pr i dag ca. 30 oppstillingsplasser for vogn/ bobil. 

Vi håper du vil trives hos oss, ta gjerne kontakt for bestilling eller om du lurer på noe. :-)

Beate og Aksel Hembre

Siste nytt fra Hembre Camping:

Campingvogn og bobil

Campingen har en litt trang adkomst gjennom en jernbaneundergang. Høydeforskjell og begrenset takhøyde på 3,19 meter. Er du usikker på gjennomkjøring her, kan vi ”lose” deg rundt via en jernbaneovergang ( stengt med bom ) like øst for campingen. Ta bare kontakt.

Helårsplasser

Vi har pr i dag noen plasser for helårsleie. Disse ligger helt ved elvebredden øst på området. Her er det også god WI-Fi dekning, egen vannpost i nærheten og kort vei til sanitæranlegget. Hembre Camping er et helt unikt sted om man trives ved skog/ vann, elv. Vi er et godt og sentralt utgangspunkt for aktiviteter både sommer og vinter.  Se vår avtale for pris og forutsetninger. Ta gjerne kontakt med oss for et visningsbesøk, eller en prat på telefon.

Weekend

Vi har som regel plass for kortere opphold uten at du trenger melde ankomst i forkant, men book gjerne om du ønsker være sikker. Kanskje vil du ha Hembre Camping som base for et besøk på Hegra Festning, Helleristningsfeltet, en tur i klatreparken eller andre aktiviteter i området. Her kan du også kombinere med tur til  Stjørdal, Meråker, Storlien eller Trondheim, alt innen en radius av 45 minutters biltur. Eller rett og slett bare være her og nyte roen og det som er i nærheten. Flere alternativer på korte sykkel/ hiking turer. Det finnes også turer med hest rett i nærheten. Ta bare kontakt.

Vi har åpent hele året.

Telt

Vi kan aldri garantere at vi har plass for ”teltere” Dette beror litt på antall vogner vi har til enhver tid.  Kontakt oss da gjerne på forhånd for pris og betingelser.

Sanitær

Vårt sanitæranlegg er topp moderne. Her er dame og herre garderober med flere dusjer og ekstra toaletter. Her tar vi av oss på føttene før vi går inn. :-) Da er det så mye triveligere for de etter oss å komme inn om været ute skulle være dårlig. Vi har daglig tilsyn og setter vår ære i å holde det rent og ryddig til enhver tid, men vi forventer også at du som gjest tenker på nestemann under din bruk av anlegget.

Det er et lite allrom/ stue her, meget god WI-FI dekning. Et lite kjøkken med koke/ stekemuligheter, og man kan ta oppvasken fra vogna/ bobilen sin her om man ønsker. Det er en felles klesvaskemaskin  ( 20,- pr vask ) Vi sørger for at det til enhver tid er papir til toaletter/ dusjrom, men andre vaskemidler ordner du med selv.

Tømming av vogner/ bobiler er foreløpig i det gamle sanitærbygget som ligger rett ved siden av. Asfaltert område utenfor og liten veranda med sitteplass rett utenfor.

Vi har 2 store ( ca. 80m2 ) , og en liten hytte ( ca. 40m2)

De 2 store hyttene ligger idyllisk til helt ute på elvekanten. Her har du ca 80 m2 i 2 etasjer. 3 soverom, med totalt 6 sengeplasser. Stort kjøkken/ stue. Kokemuligheter, stort kjøleskap og microbølgeovn. Eget bad. Du kommer til oppreid seng og har håndduker til dusj/ bad.  Utvasken tar vi. Eget punkt for WI-Fi i alle hytter. Her kan du nyte kvelden på terassen som er vendt mot elva som renner forbi like ved.  Egen parkering rett ved. Hyttene er alle helårshytter. Strøm og mulighet for vedfyring.

Det er også en mindre hytte for utleie. Nr. 14, den ligger rett ved de andre og har samme fasiliteter, men kun 2 sengeplasser. Det går dog å ligge 2 stk på hemsen som er der ( barn ) Ca. 35 m2.

Huset er for tiden langtidsutleid. Ta kontakt ved spørsmål om dette.