Back to All Events

Fluefiske for damer 8-11 August.


Fluefiskedager kun for damene.

Noen bilder fra tidligere år. ( trykk for flere ) 

Program om dagene med oppmøte, tider, pris osv finner her:

Pris inkluderer; Overnatting, fiske, guiding og middag alle dager. Lørdag kveld med en 3 retters middag inkl. drikke. Vi starter kl. 11.00 på torsdag 8 august med infomøte og laksevafler fra Beate :-) Vi avslutter søndag 11 august ca kl 14.00. Kun fluefiske.

Emilie Björkman kommer...

Emilie Björkman

Emilie Björkman

Emilie likte seg godt her hos oss ifjor og ville gjerne komme tilbake til oss i år igjen. Hun vil bli her under alle dagene sammen med sin familie. Bistå for de som trenger det eller har lyst til å lære litt mer om fluefiske, kasteteknikker osv. Eller du rett og slett bare vil ta en tur ned i elva og fiske sammen med henne.  I tillegg er vår superguide Hajas her. Tilgjengelig som guide for fiske og instruksjoner.

Følg Emilie på: 

Instagram

Facebook

Her er en dronevideo fra gården og valdet, så ser du litt hva du kan komme til:

Bli med oss du også i august 2019 og meld deg på her ved å sende oss en mail på vårt kontaktskjema: PÅMELDING/FORESPØRSEL

Vi håper å se deg til sommeren :-)

Med vennlig hilsen Aksel, Beate, Hajas og Emilie

Earlier Event: June 4
Fiske Camp Ungdom 2019.