Back to All Events

Fiske Camp Ungdom 2019.


Tilbud til unge fiskere sommeren 2019.

3 glade lakser, Jørgen og Elias, foto: Gunnar D Fordal

3 glade lakser, Jørgen og Elias, foto: Gunnar D Fordal

Rekruttering er viktig for videre interesse og forvaltning av elvene våre

I et samarbeid med Elveeierlaget og SJFF utvider og åpner vi også i år en del av elva for ungdommen. For ungdom opp til 18 år eller om du er medlem i SJFF Ung har du et tilbud på fiske i hele «bruhølen» og «nacken» på Hembre fra nordre side. Også Hegre valdet til SJFF er med i tilbudet. Enkel adkomst og parkering ved Hegra bru, gapahuk og bålplass midt på strekka. 

Foto fra Skog og Landskap.

Foto fra Skog og Landskap.

Tilbudet starter tirsdag 3 Juni. Kl. 12.00 Tilbudet vil utover sommeren være åpent hver tirsdag og torsdag ( hele døgnet ) og Lørdager frem til kl. 17.00.

SJFF Ung er Stjørdal Jeger og Fiskeforenings ungdomsavdeling. De kommer til å ta turen innom flere av disse dagene. De ønsker også flere medlemmer. 

Her er deres facebook side.

Vi ønsker alle velkommen innom, men vi ønsker gjerne at dere registrerer dere første gang slik at vi har en viss oversikt på hvem som bruker tilbudet. Er du medlem i SJFF Ung trenger du ikke registrere deg, men er medlem og over 18 år ønsker vi en oversikt på hvem dette er. Ta bare kontakt :-)

Beate Tlf: 92 48 01 70 eller Aksel Tlf: 92 66 40 59

Det er muligheter for å låne alt av fiskeutstyr, ta bare kontakt litt før du kommer om det er behov. 

«Det er ingen nedre aldersgrense, men du må ha dine foreldres tillatelse for å fiske. Ellers er det fiskereglene for Stjørdalselva som gjelder.»

VELKOMMEN I ELVA!

Tight Lines!

Earlier Event: June 1
Laksepub Hembre Camping
Later Event: August 8
Fluefiske for damer 8-11 August.