Back to All Events

Fluefiske uke for damene 5 - 12 August.


Vi åpner for damenes uke på Hembre i august.

Emilie Björkman kommer også. Fisker og bistår med sine kunnskaper på laksefiske.

Emilie Björkman kommer også. Fisker og bistår med sine kunnskaper på laksefiske.

Vi inviterer med start på lørdag 5 August her på Hembre. Oppmøte på gården senest kl 16.00 hvor vi kjører igang som ei helt vanlig fiske uke hvor damene får forkjørsrett hele uka. Vi har 1 mannlig fiskende fra før denne uka,  slik at vi har 8-9 plasser helt åpne. Fisket er gratis, og er det behov for overnatting for noen kjører vi halv pris på dette denne uka. Fortsatt god kapasitet. Selv om du skulle være lokalt tilknyttet kunne det kanskje vært hyggelig og ikke minst litt sosialt om de fleste hadde vært samlet her på gården. Selvhushold på rommene her, men muligheter for felles kokkelering og grilling både oppe på gården og nede ved elva om man organiserer litt.

Vi snur litt på fordelingen denne uka så Aksel må steike lakse vaffler denne lørdagen og Beate tar info om regler osv for fisket :-)
Jente gjengen fra Renå fisket 2016, håper på like trivelige dager ved elva.

Jente gjengen fra Renå fisket 2016, håper på like trivelige dager ved elva.

Vi har enda ikke booket noen instruktør, men regner med det kanskje kan dukke opp noen frivillige med så mange damer samlet på et sted. Christer kjører en valdvisning på lørdagen og vi setter opp en rotasjon slik at alle også får fisket i Fuldseth hølen også denne uka.
Kvelds stemning.

Kvelds stemning.

Vi håper på noen fine dager og kvelder ved elva, velkommen til ei trivelig fiskeuke her hos oss.

Vi kan max ta 10 deltagere og håper vi klarer fylle det.

Påmelding til Beate på mail: beate.hembre@ntebb.no

eller telefon: 92 48 01 70

mvh

Aksel og Beate

 

 

Later Event: August 15
Flyfishing Salmon for Ladies only.