Ungdomsfiske i "bruhølen" Hembre Gård.


Vi starter første kveld nå tirsdag 6 Juni kl 18.00, og det vil bli åpent hver tirsdag og torsdag i hele fiskesesongen. Muligheter for grilling i gapahuk rett ved. Vi holder grill og ved.

Sted: Nedenfor Hegra bro. Fra brukarene og ca 100-120 meter nedover. Nedre grense vil bli merket. Hele strekka er godt egnet for fluefiske, men det er åpning også for slukfiske. Vi vil prøve dele dette litt opp, de som fisker flue kan fiske litt lengre ned mot høyspent ledningene. ( ca 200 meter ) 

Oscar Ganemyr- 2016.

Oscar Ganemyr- 2016.

 

I utgangspunktet må du ta med deg eget fiskeutstyr, men vi har noen sett med sluk og fluestenger, samt vadere, redningsvester osv til utlån. Dette låner vi ut av så langt lageret rekker. Du kvitterer ut dette og er ansvarlig for utstyret så lenge du har det. Sluker, fluer utover det du får med fra start må du holde deg selv med, alle stenger er rigget med liner. Fortommer fluestang holder du også selv utover sesongen.

Ta kontakt med oss på forhånd om du vil låne utstyr. Avtal tid, så møtes vi på Hembre Gård og finner det du trenger. 

Meningen med dette tilbudet er å øke interessen for laksefisket, rekruttering er viktig. Vi håper mange vil benytte seg av dette. Vi vil selv være der et par timer åpningskvelden, men utover sesongen er det meningen dette skal være som en ellers vanlig fiskeplass i elva spesielt da for deg som er 16 år eller yngre. Viktig at du da har lov av dine foreldre til å dra hit. Sikkerhet er viktig, så redningsvest bør være noe du er utstyrt med.

Vi vil enkelte kvelder iløpet av sesongen annonsere om det er noe ekstra enkelte kvelder, det kan være at det møter noen for instruksjoner på fluefiske eller lignende. Dette vil du være oppdatert på om du følger vår facebook side.
Vi setter pris på om du registrerer deg til oss med en sms til 92664059 eller 92480170 slik at vi har en viss oversikt over hvem som er her.
Vil du prøve fluestanga får du 3 fine laksefluer bundet av Michael Høgh spesielt tilpasset Stjørdalselva.

Les mer her om ungdomsfisket:

 

Vel Møtt!

Beate og Aksel