Back to All Events

Ungdomsfiske i "bruhølen" Hembre Gård.


Ungdomsfisket er godt igang og det har vært mange innom foruten når elva har vært litt for stor. Vi har hatt godt fiske i hele elva til nå, og skulle gjerne sett en laks på land også her etter hvert. Vi har nå fått inn nytt låneutstyr fra Loop. Si bare fra litt på forhånd så ordner vi om du ikke har utstyr selv. Også vadeutstyr, sko og redningsvest kan du låne her hos oss. 

Aktiviteter på kveldene fremover:

Sett av Tirsdag 11 Juli kl 17.00. Da kommer Granbo`s med Jan Erik Granbo for å instruere litt. Ingen påmelding, det er bare å møte opp nede ved elva. Ellers er det fortsatt åpent fra 12.00 - 24.00 hver tirsdag og torsdag ut sesongen. Se her for bilder fra denne kvelden.

Uke 29 kommer Micael Høgh og fisker på Hembre. 20 Juli vil Michael Høgh være tilstede nede ved elva her. Han har bundet en hel del laksefluer til oss og deler nok ut noen mens han er her fra de fluene han har sendt oss. Møt Michael nede ved elva torsdag 20 Juli mellom 17.00 og 19.00. Her er en av hans mer kjente fluer som har fanget et utall lakser her i Stjørdalselva:

BLD - Bag Limit Destroyer

BLD - Bag Limit Destroyer

 

Sted: Nedenfor Hegra bro fra Nord siden av elva. Fra brukarene og ca 100-120 meter nedover. Nedre grense vil bli merket. Hele strekka er godt egnet for fluefiske, men det er åpning også for slukfiske. Vi vil prøve dele dette litt opp, de som fisker flue kan fiske litt lengre ned mot høyspent ledningene. ( ca 200 meter ) 

Oscar Ganemyr- 2016.

Oscar Ganemyr- 2016.

 

I utgangspunktet må du ta med deg eget fiskeutstyr, men vi har noen sett med sluk og fluestenger, samt vadere, redningsvester osv til utlån. Dette låner vi ut av så langt lageret rekker. Du kvitterer ut dette og er ansvarlig for utstyret så lenge du har det. Sluker, fluer utover det du får med fra start må du holde deg selv med, alle stenger er rigget med liner. Fortommer fluestang holder du også selv utover sesongen.

Ta kontakt med oss på forhånd om du vil låne utstyr. Avtal tid, så møtes vi på Hembre Gård og finner det du trenger. 

Meningen med dette tilbudet er å øke interessen for laksefisket, rekruttering er viktig. Vi håper mange vil benytte seg av dette. Vi vil selv være der et par timer åpningskvelden, men utover sesongen er det meningen dette skal være som en ellers vanlig fiskeplass i elva spesielt da for deg som er 16 år eller yngre. Viktig at du da har lov av dine foreldre til å dra hit. Sikkerhet er viktig, så redningsvest bør være noe du er utstyrt med.

Vi vil enkelte kvelder iløpet av sesongen annonsere om det er noe ekstra enkelte kvelder, det kan være at det møter noen for instruksjoner på fluefiske eller lignende. Dette vil du være oppdatert på om du følger vår facebook side.
Vi setter pris på om du registrerer deg til oss med en sms til 92664059 eller 92480170 slik at vi har en viss oversikt over hvem som er her.
Vil du prøve fluestanga får du 3 fine laksefluer bundet av Michael Høgh spesielt tilpasset Stjørdalselva.

Les mer her om ungdomsfisket:

 

Vel Møtt!

Beate og Aksel