Back to All Events

Masterclass, synkelinekurs og tidlig junifiske etter stor laks.


Oppgangsfiske etter storlaksen.

foto: Joakim Berggren

foto: Joakim Berggren

For første gang prøver vi oss med et kurs på Hembre. Christer Kristoffersen står i bresjen for dette sammen med Helge Dahlen. Kurset er fullbooket og forventningene store. Hele valdet disponeres disse dagene. Det blir kurs, foredrag og masse tips om liner, fluer fra 2 som kjenner Hembre og Stjørdalselva meget godt. Både Christer og Helge er entusiastiske fluefiskere som kjenner både Hembre og Stjørdalselva meget godt. Ellers er disse 2 guttene også engasjert i Guideline. Blir egen artikkel om denne uka i etterkant og også rapporter underveis.

Vel møtt, tight lines!

Earlier Event: May 31
Premiere Laksefiske 2016
Later Event: June 12
Sommertråkk Route26